Kine

Happy mind, happy body! Lees hier onze blogberichten aangaande kinesitherapie!

Tenniselleboog: oorzaken, behandeling en preventie

Ontdek in dit blogartikel alles over de tenniselleboog: de oorzaken, het behandelplan en preventieve maatregelen. Leer hoe je deze blessure kunt voorkomen en effectief kunt behandelen. Blijf gezond en blijf sporten zonder last van de tenniselleboog!

Lees meer

Hoe kies ik een geschikte sportkine in Mechelen?

Als je op zoek bent naar een sportkine in Mechelen, kan het lastig zijn om de juiste persoon te vinden die aan jouw behoeften voldoet. Gelukkig zijn er enkele handige tips en aanbevelingen die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste sportkine voor jou. Lees verder om meer te weten te komen.

Lees meer

Zeg vaarwel tegen rugpijn: Ontdek de voordelen van rugschool

Rugpijn kan een enorme impact hebben op je dagelijks leven en je beperken in je activiteiten. Gelukkig is er een oplossing: rugschool. Leer hoe rugschool je kan helpen om weer volop te kunnen genieten van het leven.

Lees meer

Hoe vind je de beste kinesist in Mechelen voor jouw noden?

Als je op zoek bent naar een kinesist in Mechelen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken voor jouw specifieke behoeften. In deze handige gids vind je tips en informatie om de beste kinesist in Mechelen te vinden die past bij jouw situatie en wensen.

Lees meer

Econopolis: the ergonomic shock

Waarom heb ik pijn in nek of schouders en wat doe ik hier best aan?

Lees meer

Van Homo Sapiens naar Homo Sedentarius

Zitten is het nieuwe roken... neen, het is zelfs erger!

Lees meer

Counter-chair manoeuver #1: Zitziek gedrag begrijpen.

Hoe een dagelijks fenomeen als zitten wereldwijd dramatische proporties aanneemt. De gevolgen zijn zowel fysiek als mentaal te dragen. S1E1.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x