Run Stronger

RUN Stronger: complementaire training voor lopers.

Ben je een fervente hardloper op zoek naar manieren om je prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen? Zoek niet verder! Bij Personal Sportpraktijk in Mechelen hebben we wekelijkse RUN Stronger groepslessen, speciaal ontworpen om lopers van alle niveaus te helpen hun doelen te bereiken en sterker te worden.

Wat houdt RUN Stronger in?

Onze RUN Stronger groepslessen zijn gericht op het verbeteren van de kracht, stabiliteit en flexibiliteit van hardlopers. Onder begeleiding van ervaren trainers, combineren we functionele oefeningen, krachttraining en specifieke loopspecifieke bewegingen om een uitgebalanceerd programma te bieden. Elke les is ontworpen om de essentiële spiergroepen te versterken die cruciaal zijn voor hardlopers, waardoor je niet alleen sneller wordt, maar ook blessures voorkomt.

Run stronger Mechelen

Waarom is deze complementaire looptraining ideaal voor hardlopers?

  • Kracht en Stabiliteit: Versterk je kernspieren en verbeter de stabiliteit, wat resulteert in een efficiëntere loopstijl en minder kans op blessures.

  • Loopspecifieke Oefeningen: Leer oefeningen die direct gerelateerd zijn aan hardlopen, waardoor je hardlooptechniek wordt verfijnd en geoptimaliseerd.

  • Preventie van Blessures: Versterk zwakke punten en verminder het risico op blessures, zodat je met vertrouwen kilometers kunt maken.

  • Individuele Aandacht: Onze ervaren trainers bieden persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat de training aansluit op jouw behoeften en doelen.

Wanneer en Waar?

De RUN Stronger groepslessen vinden plaats op:

  • donderdagavonden van 20u-21u 

en gaan door in onze High Performance Gym in Mechelen. De locatie is uitgerust met state-of-the-art faciliteiten om ervoor te zorgen dat je het maximale uit elke sessie haalt.


Wat leer je bij RUN Stronger?

Tijdens de lessen zul je:

  • Effectieve kracht- en stabiliteitsoefeningen leren voor hardlopers.
  • Technieken ontwikkelen om je hardloopprestaties te verbeteren.
  • Inzicht krijgen in blessurepreventie en herstelmethoden.
  • Een gemeenschap van gelijkgestemde hardlopers ontmoeten en ervaringen delen.

Run stronger Mechelen

Neem de eerste stap naar sterker hardlopen!

Schrijf je vandaag nog in voor onze RUN Stronger groepslessen in Mechelen en ontdek de voordelen van doelgerichte training voor hardlopers. Bereid je voor op een sterker, sneller en gezonder hardloopavontuur.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Personal Sportpraktijk en samen jouw hardloopdoelen te verwezenlijken. Kom je deelnemen voor een eerste keer? Dan geniet je van een GRATIS proefles.


Klaar om aan je loopprestaties te verbeteren? Sluit je aan bij Run Stronger bij Personal Sportpraktijk in Mechelen en ontdek de voordelen van een complementaire kracht en stabiliteitstraining voor lopers. Schrijf je vandaag nog in en neem de eerste stap naar een betere loopprestatie.

Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via ons webformulier.


Run Stronger

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x