Visie

Bij Personal. Sportpraktijk streven we ernaar om een plek te creëren waar vertrouwen, samenhorigheid, happiness, zorgzaamheid en respect niet alleen kernwaarden zijn, maar de basis vormen van al onze handelingen en interacties. Wij geloven dat een sterke en hechte gemeenschap begint bij het koesteren van deze waarden binnen ons team, onze praktijk en in onze dienstverlening naar onze klanten.

"Your Health is a Personal. Matter" vat alle waarden samen in één slagzin. Elk verhaal is een uniek verhaal dat wordt benadert met de nodige zorg. 

Your Health is a Personal. Matter

1. Vertrouwen (Trust) 

Vertrouwen vormt de fundering van onze praktijk. Wij bouwen aan sterke en duurzame relaties met onze klanten en collega’s door consistent eerlijk, betrouwbaar en transparant te zijn. We werken hard om het vertrouwen dat in ons wordt gesteld te verdienen en te behouden, door steeds de hoogste standaarden van professionaliteit en integriteit na te leven.

2. Samenhorigheid (Togetherness) 

Wij geloven in de kracht van een hechte gemeenschap. Samenhorigheid betekent voor ons dat we samenwerken als een team en onze klanten betrekken bij deze gemeenschap. We creëren een omgeving waarin iedereen zich welkom voelt en waar er ruimte is voor iedereen om te groeien en te bloeien. Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, bereiken we meer dan we alleen zouden kunnen.

3. Geluk (Happiness) 

Geluk en welzijn staan centraal in alles wat we doen. Wij streven ernaar om een positieve en stimulerende omgeving te creëren waar zowel onze klanten als ons team gelukkig kunnen zijn. Wij geloven dat sport en beweging bijdragen aan het welzijn en geluk van eenieder, en we zetten ons in om deze positieve ervaring voor iedereen toegankelijk te maken.

4. Zorgzaamheid (Care) 

Wij zorgen voor elkaar en voor onze klanten met een oprechte toewijding. In elke interactie en bij elke behandeling staat persoonlijke aandacht centraal. We luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en ondersteunen hen met zorg en professionaliteit, zodat zij zich altijd gehoord en begrepen voelen.

5. Respect (Respect) 

Respect is de basis van al onze relaties. We behandelen iedereen, van collega’s tot klanten, met waardigheid en eerbied. We erkennen de uniciteit van ieder individu en respecteren hun persoonlijke grenzen en doelen. Dit respect wordt weerspiegeld in onze communicatie, onze samenwerking en de manier waarop wij onze diensten verlenen.

Samen zetten we ons dagelijks in om deze waarden tot leven te brengen in onze praktijk. Bij Personal. Sportpraktijk gaat het niet alleen om fysieke prestaties, maar om het creëren van een holistische en positieve ervaring die bijdraagt aan het welzijn van ieder individu. Wij zijn meer dan een sportpraktijk; we zijn een gemeenschap die zorgzaam, respectvol, samenhorig, gelukkig en vertrouwd is.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x