'Zeker Sporten' maakt je sportambitie waar

Het is snel gebeurd... een sportongeval. Of het nu groot of klein is, je bent maar best verzekerd voor dit soort ongevallen. Je wil zeker niet na zo'n tegenslag een volgende uppercut verteren door een hoogoplopende medische factuur. 

Daarom bieden we onze leden het 'Zeker Sporten' clubpakket.

Zeker Sporten is een product van multisportfederatie Sporta. Hun uitdaging is zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. Met dit nieuwe product, pikt men in op de nieuwste evoluties in het sportgedrag van de Vlaming:

  • Moderne sporters beoefenen hun sport vaker buiten de traditionele clubstructuur.
  • Lancering van de Sport op het Werk-campagne, waarin bedrijven zich engageren sport op de werkvloer te stimuleren.
  • Plezier, sociaal contact (een community zijn) en gezondheid zijn de voornaamste drijfveren voor nieuwe sporters geworden..
  • Opkomst van commerciële sportaanbieders, die vaak de kwaliteit uit het oog verliezen.


Met het 'Zeker Sporten' clubpakket komen we tegemoet aan één van onze belangrijkste pijlers: kwalitatieve, professionele begeleiding en ondersteuning op maat voor onze leden. 

Ieder lid moet zorgeloos kunnen sporten en deelnemen aan onze activiteiten. De 24u/24u bijstand wereldwijd voor de gezondheidssporten is een extra die we zeer graag bieden en enkel mogelijk door een kwalitatieve partner als Sporta.


Als je vroeger wilde sporten, ging je naar de sportclub. Dat gedrag is veranderd. Mensen sporten meer op eigen houtje en doen vandaag meer dan ooit beroep op deskundig advies van kinesitherapeuten en bewegingscoaches. Maar zonder deskundige begeleiding of verzekering kan het flink tegenslaan als je per ongeluk schade berokkent of gekwetst raakt.

Met het clubpakket van 'Zeker Sporten' krijg je als sporter de zekerheid die je verdient, ongeacht welke sport of activiteit je doet. Voor slechts 15 EUR/jaar ben je met deze verzekering gedekt voor:

  • Lichamelijke ongevallen
  • Hartfalen en beroertes
  • Burgerlijke aansprakelijkheid
  • Rechtsbijstand

En dit voor alle activiteiten binnen onze praktijk: trainingen, wedstrijden, activiteiten,...) als wereldwijd 24u/24u voor de gezondheidssporten: wandelenfietsen, fitness, rolschaatsen, zwemmen, joggen en yoga.

Verzekeringen zijn optioneel bij te nemen bij de diensten van Personal. We willen jou erop wijzen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor gebeurlijke ongevallen, diefstal of verlies van materiaal en/of persoonlijke bezittingen. Daarom adviseren we deze verzekering af te sluiten ten zeerste.

Wil je meer info over deze verzekering? Neem dan contact op met ons en stuur een mailtje naar info@personal-mechelen.be.

Whoop gebruikersgids: "track metrics that matter"

Ontdek Whoop, de fitness tracker die enkel metrics volgt die erom doen. Krijg inzicht in je fysieke activiteit, slaap en herstel.

Het belang van performance training

Ontgrendel jouw potentieel als duursporter in Mechelen met performance training bij Personal. Sportpraktijk. Boek nu een gratis intakegesprek!

Drie voordelen van Pilates

Ontdek de voordelen van Pilates, waarom is het goed, waar let je best op?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x