Train je rijk!

Personal. introduceert met de PBC (Personal. Benefit Coins) zijn eigen virtuele munt. Klanten kunnen voortaan bij Personal. PBC verdienen en opsparen om uiteindelijk extra diensten aan te kopen. Zo kan je PBC zien als een modern spaarsysteem. 

Anders dan normale klantenkaarten kan je punten niet enkel sparen, maar dus ook verdienen

Hou daarom steeds onze website, social media en nieuwsbrieven in de gaten. Want je kan zomaar even PBC verdienen door mee te doen aan een actie, wedstrijd, challenge, of meer!

De Personal. Benefit Coin is in eerste instantie in het leven geroepen om jezelf een extra me-time momentje te gunnen. Of je dit nu wil spenderen aan een training, een massage, voedingsadvies, een sportieve wandeling, een bikefit of een ontspannende yoga sessie, maakt niet uit. Je bent alleszins aan je gezondheid bezig, wat je een direct voordeel geeft!
Daarnaast is de Personal. Benefit Coin een uitstekend middel om waarde terug te geven (cashback) aan ons fantastisch cliënteel!

Hoe werkt het en wat kan je ermee doen?
 • Telkens wanneer je PBC kan verdienen, zal dit bij de aankoop vermeld staan. Dit is het klassieke spaarsysteem.
 • Wanneer er acties worden gepost op de website, op sociale media of in nieuwsbrieven zal dit ook steeds vermeld staan. Dit is ook het geval bij wedstrijden en challenges.
 • 1 PBC = € 1 
 • PBC zijn inzetbaar vanaf 1 maart 2020.
 • Aankopen van diensten via PBC is enkel mogelijk voor het volledige bedrag van de dienst, niet voor deelbedragen.
 • Je kan PBC ook weggeven als giveaway aan een andere klant, kennis, vriend, collega. Dit meld je dan aan Personal. en wij zorgen ervoor dat de persoon de PBC verkrijgt als geschenk in naam van jou.
 • Je kan PBC ook omzetten in cadeaubonnen om je gezelschap te verrassen met een sportief of gezond geschenk.
 • Enkel diensten zijn te koop via PBC, geen producten.
 • Wanneer je PBC verdient gaat dit geregistreerd worden in jouw klantenportefeuille. Het saldo kan je opvolgen in jouw profiel via de Personal. app. Daarvoor ga je naar het tabblad "Ik" of "Mijn account". Daar zal je onder "producten" een saldo zien van PBC.


Ziezo, zo ben je weer helemaal mee en ben je klaar voor "Train je rijk". 

THE GAME IS ON!

Verdien al direct een bonus van 10 PBC!! Hoe doe je dit?*

 1. Deel dit blogbericht op jouw Facebook profiel rechtstreeks door de onderstaande deelknop of door de url van deze pagina te kopiëren en te plakken in jouw Facebook bericht.
 2. Schrijf als bericht: Ik train me rijk!
 3. Tag in het bericht Personal. Mechelen (@personalmechelen) en Personal. Putte. (@personalputte)
 4. Als wij getagd worden krijgen wij een melding. Wij zullen de bonus van 10 PBC toevoegen in jouw profiel.

*Actie 1x geldig. Niet cumuleerbaar.


Whoop gebruikersgids: "track metrics that matter"

Ontdek Whoop, de fitness tracker die enkel metrics volgt die erom doen. Krijg inzicht in je fysieke activiteit, slaap en herstel.

Het belang van performance training

Ontgrendel jouw potentieel als duursporter in Mechelen met performance training bij Personal. Sportpraktijk. Boek nu een gratis intakegesprek!

Drie voordelen van Pilates

Ontdek de voordelen van Pilates, waarom is het goed, waar let je best op?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x