Sports in Business: Cargill Europe Team Event

Cargill Europe, (marktleider in productie van voedingsmiddeleningrediënten en de verwerking, distributie en verkoop van verschillende landbouwproducten) kwam voor een 3-daags programma vol meetings met hun topexecutives samen in Mechelen. Om de werkdruk wat te verlichten werd er op woensdagavond 10 juni een teamactiviteit uitgewerkt met My Personal Coach - Mechelen en partners uit het Sport Light netwerk.

 

Tussen 17u-19u konden de deelnemers zich inschrijven voor 2 sessies van +/- een uur. Men had de keuze tussen: Fysieke testing, Outdoor fitness, Yoga of Tennis.

Het was prachtig weer en er heerste een ontspannen sfeertje in het Vrijbroekpark te Mechelen. Ons team was er klaar voor! Alle ingredienten waren aanwezig voor een fantastische avond.

Deelnemers aan alle activiteiten waren enorm enthousiast over het initiatief. Het deed deugd om buiten te zijn en met elkaar samen te zijn in een andere setting dan stijf in het pak in de vergaderruimtes. Nationaliteiten over heel de wereld zagen we samen plezier maken tijdens de avond activiteit. En iedereen ging voluit!

 

Het welzijn van de werknemer is helaas nog al te vaak een onderschatte factor in de effectiviteit van een organisatie. Uit onderzoek van Gallup is aangetoond dat werknemers die in een toestand van totaal welzijn vertoeven binnen hun organisatie 41% lagere gezondheidsgerelateerde kosten hebben voor de werkgever, in vergelijking met werknemers die ermee worstelen, en 62% lagere gezondheidsgerelateerde kosten hebben in vergelijking met werknemers die werkelijk zich niet thuis voelen op de werkvloer.

"Investeren in de sport is investeren in de leefbaarheid van de samenleving." Volgens ons had Paul de Knop met deze uitspraak 100% gelijk. Ook op de werkvloer is beweging noodzakelijk.

 

De aftermovie bekijk je hier: 

 

Heb je interesse met je bedrijf om een teambuilding of integraal bewegings- en lifestyle programma uit te werken? Stuur ons dan een mailtje: info@mpc-mechelen.be

Whoop gebruikersgids: "track metrics that matter"

Ontdek Whoop, de fitness tracker die enkel metrics volgt die erom doen. Krijg inzicht in je fysieke activiteit, slaap en herstel.

Het belang van performance training

Ontgrendel jouw potentieel als duursporter in Mechelen met performance training bij Personal. Sportpraktijk. Boek nu een gratis intakegesprek!

Drie voordelen van Pilates

Ontdek de voordelen van Pilates, waarom is het goed, waar let je best op?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x