Giftrunners: Het online platform dat je beloont bij het fit worden.

Heb je zelf ooit als eens nagedacht over wat innovatie betekent? Innovatie is voor mij niets complex of iets totaal nieuws uitvinden.. Bij echte innovatie neem je iets wat al bestaat en maak je het simpeler, toegankelijker, gebruiksvriendelijker,.. Innovatie zit hem in de simpele dingen volgens mij. 

Neem nu ons eindproduct: Beweging. Beweging is iets simpel en tegelijk noodzakelijk. Jammer genoeg ook iets wat er meer en meer ontbreekt in ons dagelijks leven. Een gebrek aan beweging ligt tevens ook aan de basis van veel ziektebeelden. 

Als bewegingscoach kom je in het werkveld al eens in discussie met collega's en leidinggevenden over het gezondheidsbeleid. Zo hadden we een tijd terug al eens een heftige discussie over het al dan niet terug betaald zien van onze diensten als bewegingscoach, net als een dokter- of kiné bezoek. Of dit nu zou moeten of niet laat ik ter zijde. Maar wat ik toen wel heb gedeeld aan tafel is mijn mening over de eindverantwoordelijkheid als het over bewegen gaat en over het aannemen van een actievere levensstijl. En deze ligt, volgens mij, nog altijd bij het individu zelf. Actiever zijn overdag kan iedereen. Ik heb het zelfs niet over sporten, maar over volgende basis handelingen: de trap nemen, te voet naar de bakker gaan, een ommetje maken na de maaltijd, rechtopstaand bellen, .. simpele zaken die, wanneer je ze optelt, op het einde van de dag een enorm verschil maken in je dagelijkse activiteitsgraad.

Giftrunners, een gloednieuw online platform, gaat deze laagdrempelige activiteiten belonen. Zoals ik al zei... innovatie zit hem in de simpele dingen. De boodschap is simpel: beweeg je meer, dan zal je ervoor beloond worden.

Iedereen weet dat we meer moeten bewegen. Helaas: ondanks onze goede voornemens en de volle moed waarmee we beginnen, houden we het niet altijd vol. We hervallen snel weer in onze oude gewoontes. Herken je dit bij jezelf?

Om je te helpen je sportieve doelen te realiseren, heeft Giftrunners een platform online gezet waarbij je kan intekenen op bepaalde bewegingsdoelstellingen die op hun beurt weer vasthangen aan een zekere beloning. Behaal je de doelstelling dan kan je de beloning verzilveren. Zo geeft Giftrunners net dat duwtje in de rug.

Het is een perfecte tool voor de promotie van een actieve levensstijl. Daarom zijn we met My Personal Coach een partnership aangegaan en kan je onze eerste challenge via Virtual Training Club al online zien bij hen wanneer je geregistreerd bent. Als je de afstand van de onze Belgische kustlijn kan verwezenlijken in stappen (cfg. 134000 stappen) dan krijg je alvast een korting van 60 EUR op online coaching via Virtual Training Club.

Neem zeker eens een kijkje op hun website: www.giftrunners.eu

En hou alvast onze websites en social media in het oog want er zullen snel challenges volgen!

Sebert Penen - Bewegingscoach / Performance trainer My Personal Coach - Antwerpen

Whoop gebruikersgids: "track metrics that matter"

Ontdek Whoop, de fitness tracker die enkel metrics volgt die erom doen. Krijg inzicht in je fysieke activiteit, slaap en herstel.

Het belang van performance training

Ontgrendel jouw potentieel als duursporter in Mechelen met performance training bij Personal. Sportpraktijk. Boek nu een gratis intakegesprek!

Drie voordelen van Pilates

Ontdek de voordelen van Pilates, waarom is het goed, waar let je best op?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x