Personal.ity of the Month: MAART

Bart van Acker studeerde af als bio-ingenieur en startte zijn carrière in 2003 bij Alcon-Couvreur. Acht jaar later, in 2011, besliste hij om Quality By Design (QbD) op te richten.Dat dit fantastische bedrijf als een speer is vertrokken blijkt uit de groei die het bedrijf maakte in de eerste 5 jaar. Er werken nu meer dan 150 mensen in de Benelux en QbD is inmiddels geland in een aantal internationale markten (Nederland, Spanje, Mexico en Colombia). Bart schopte heten februari tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019" in Antwerpen.

Quality by Design (QbD) levert consultancydiensten aan bedrijven in onder andere de life sciences -(farmacie, biotechnologie en medical devices), cosmetica-, health care- en voedselindustrie.

QbD zet als bedrijf hard in op welzijn van de werknemers. Elke maandagmiddag is er een begeleid sportmoment voorzien voor het personeel. Daarnaast hebben ze als bedrijf geïnvesteerd in heel wat multifunctioneel trainingsmateriaal zodat het personeel steeds kan werken aan hun kracht, conditie, stabiliteit en mobiliteit.

Bart deelt het liefst zijn sportieve ontspanning  met de liefde van zijn leven, Elly. Beter gekend als het powerkoppel Bart & Elly, tevens beide QbD'ers, komen ze samen graag zweten in de "paincave" van Personal. Mechelen :D Je kan hen zo goed als nooit betrappen op het overslaan van een sessie!  


Personal.ity of the Month: MAART

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x