Personal.ities of the Month: JULI

Meet Charlotte & Maarten. 

Dit stra-len-de koppel is nu een dik jaartje trouwe klant bij Personal. en woont schuin tegenover de praktijk. Ze slaan dan ook zelden hun sessies over (of dat nu is omdat het dichtbij is of omdat ze weten dat we anders komen aanbellen om ze te halen, laten we in het midden ;) ).

Het lieve koppeltje had trouwplannen, maar ook zij zagen met lede ogen aan hoe corona roet in het eten kwam strooien. Toch konden ze, net na de lockdown, hun ja-woord geven aan elkaar. Wij stonden erbij en keken er ontroerd naar!

Proficiat, toppers! Het was jullie ontzettend gegund. We maken jullie met veel liefde onze Personal.ities van de maand juli 2020! 

Amor vincit omnia!

Ben of ken jij ook een koppel dat wilt komen trainen bij ons? Dat kan! Check hier ons contactformulier en kom gerust op een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Inschrijven op onze nieuwsbrief kan ook (onderaan onze homepage) en is ook geen slecht idee: dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes. Wie weet hangen jullie binnenkort ook te blinken op onze Wall of Fame! 

Tot binnenkort?

Personal.ities of the Month: JULI

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x