Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

Augustus alweer! Dan zetten wij graag weer iemand in de spotlights!

Dit is Elke, ze is al sinds 2016 vaste klant! Onze personal trainer Tine geeft wekelijks training bij Elke thuis. Niet zomaar een training, nee nee! Deze tijgerin kan een pittige training best aan!

Wie is Elke? Ze is een trotse mama van twee dochters en is zelfstandige ondernemer met een eigen bedrijf. Fame Travel Designers, opgericht met een partner, is een soort creatief evenementen- en reisbureau. Ze organiseren er events, meetings, en nog veel meer, zowel in binnen- als in buitenland. Daarom is ze vaak weg en geniet ze er des te meer van als ze thuis van de tijd met haar man en dochters kan genieten!

Zoals iedereen, trof de coronacrisis ook haar en Fame. Niet leuk, natuurlijk, wij begrijpen als zelfstandigen volledig wat een vervelende situaties corona teweegbracht.  Elke zou echter Elke niet zijn als ze niet met een creatieve oplossing op de proppen kwam! Ze verzonnen bij Fame unieke concepten om coronaproof klanten blij te maken. Denk aan Glamping Deluxe; op maat gemaakte feesten in een veilige setting. Dat we onder de indruk zijn van hun razendsnelle én toffe switch, is waarschijnlijk het understatement van het jaar.

Ondanks haar drukke leven maakt Elke toch élke week tijd voor een stevige training en doet ze daarnaast ook zelf nog aan sport. Voor wie het nog niet helemaal duidelijk was waarom we haar deze keer in de bloemetjes zetten: Elke is een enthousiaste, eerlijke, sterke en gemotiveerde madam en aan zo’n klanten kunnen we gewoonweg niet zomaar voorbij!

Proficiat Elke, jij bent met stip onze Personal.ity van de maand Augustus! Weldra prijk je op onze heuse Wall of Fame in de nieuwe praktijk van Personal. op Mechelen Zuid!

Onder de indruk van de motivatie en discipline die Elke in haar mars heeft? Ook jij kan die kweken en wij helpen je maar al te graag om dergelijke doelen te bereiken! Check dus zeker hier ons team even, kijk eens of er iemand tussen zit bij wie je op je gemak denkt te zijn en vul hier ons contactformulier in. Samen zoeken we naar een coaching op jouw maat! Voor ons ben jij niet zomaar iemand dus: 

let’s get Personal.!

Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x