Dream it, team it!

New team, who dis?

We schrijven augustus 2020 en het Personal. team is sinds kort volledig door elkaar geschud. Enkele vaste waarden bleven, anderen stapten op terwijl nieuwe personeelsleden erbij kwamen. Ikzelf was ook absoluut geen ancien; ik was eigenlijk een klant die zo baldadig was om aan Sebert te zeggen dat ik dacht dat ik een toegevoegde waarde kon zijn voor het departement communicatie. "Dat gaan we testen!" zeiden Lara en hij en zo geschiedde. Hoe snel dingen kunnen gaan? Razendsnel, want ons team draait al zó vlot en onze onderlinge 'relaties' zijn zó goed dat ik ‘ons team’ schrijf en niet ‘het team’.

Begin juli hielden we onze eerste vergadering met z'n allen, ter kennismaking, en een fotoshoot om uniforme foto’s te hebben op de website. Ik was er zelf als een van de eersten en zag hoe de anderen druppelgewijs binnen kwamen. Tegen Jacques, de laatste van het team, er was, was het ijs allang gebroken (want ja, ’t was in De Vleeshalle te doen en Sebert & Lara hadden (veel te veel) tapas voorzien, score).

Na een korte voorstelling van onszelf, overliepen we de agenda en nam Sebert het woord. Ook Lara kwam aan beurt om een en ander uit de doeken te doen en ikzelf gaf aan wat ik met het MarCom departement graag zou zien gebeuren. De presentatie was nog maar net afgelopen of Sebert liet de 'serieuze' teugels varen. Onze zaakvoerder weet van aanpakken, maar hij is ook de eerste om 'fun' te betrekken in het team. Met een gin tonic in de hand lukken foto's dan ook véél beter, hum. Het maakte alleszins dat we met ons allen wat met elkaar stonden te lachen en te babbelen op een passerelle terwijl één per één iemand een foto liet maken. De sfeer in ons team was er in no time

En toen moesten de groepsfoto’s nog komen. Ha.

We waren vijf foto’s ver, denk ik, en de “kom, ik draag u!”-ideeën kwamen al los. Iedereen was uitgelaten, spontaan, enthousiast. Het sprak gewoon voor zich dat we erna nog gingen nababbelen aan een tafeltje; niks geforceerd, maar er was oprecht een fijne connectie tussen ons allemaal. Ikzelf, een beetje een vreemde eend in de bijt zo tussen al die fitte mensen, voelde me con-stant helemaal op mijn gemak. En dat is wat ik u, lieve lezer, probeer uit te leggen met mijn schier melige blog:

Dit team is absoluut een team vol mensen die de kern van Personal. hoog in het vaandel dragen: hier pakken we de zaken persoonlijk aan. U bent géén nummer, u bent allemaal welkom ongeacht uw achtergrond of wat dan ook. We zijn met u bezig en we nemen onze tijd voor u. Hier geen gestoorde diëten of sportschema’s waar u doodongelukkig van wordt. Onze slogan is er eentje die we honderd procent menen én uitdragen: let’s get Personal.!

Dames en heren, I give you the best coaches you can dream of: this is Personal. Check ons team zeker even, je kan per persoon even doorklikken en meer te weten komen over de mensen áchter de foto's. Like what you see? Stuur ons zeker een berichtje of neem contact op via het contactformulier.

Tot binnenkort?! 

Met mijn meest persoonlijke groeten

Jozefien


Dream it, team it!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x