Michael Mattelaer

"MENS SANA IN CORPORE SANO"

Yo! Mijn naam is Michael en ik behaalde een diploma Ergotherapie. Ik studeerde ook voor Personal Trainer, Fitness Instructeur & Sportverzorger. Bij mij ben je in goede/gouden handen!

Ik ben een groot voorstander van een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat uit zich vooral in het feit dat ik volle petrol en met bakken plezier training geef en zelf fitness tot ik erbij neerval! Als ik een dier was, was ik een slingeraapje, denk ik. Ik heb lange armen, ik klim graag en ik zwier al eens rond.

Gezondheid is belangrijk, maar daar hoort wat mij betreft ook een grote portie genieten bij! Ik drink net zo graag als een ander biertjes en cocktails en als ik het restaurant mag kiezen, zit ik meestal in de Ellis Burgers aan een lekker vettige hamburger te smikkelen. Reizen naar een tropisch land is voor mij hemel op aarde. Ja ja, weeral met cocktails, je hebt me door... ;)

Als we dan toch in Belgiƫ moeten blijven, wil ik wel een Star Wars-marathon houden. Ik ken ze vanbuiten, maar het blijft de max. En anders ontdek ik heel graag de rest van Belgiƫ met mijn vriendin of op een avondje uit met de boys! Speaking of: als ik ooit met een bekend persoon op restaurant zou mogen, zou ik wel met Snoop Dogg op schok willen. Wild night, for sure!

Voor iets als informatica moet je mij niet aanspreken, want daar begrijp ik niets van. Wil je echter graag samen werken aan jouw gezondheid (zij het mentaal of fysiek)? Dan ben je bij mij absoluut aan het juiste adres. De cocktails komen nog wel, laten we vooral eerst werken aan, juist ja: een gezonde geest in een gezond lichaam! Zin in? Stuur me een mailtje op Michael@mpc-mechelen.be

Tot binnenkort?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x