Marjolein Meeuwssen

"DON’T WORRY ABOUT WHAT OTHERS ARE DOING; JUST DO YOU!"

Hi! Ik ben Marjolein. Onder het motto: het moeten niet allemaal kinesisten en personal trainers zijn, ben ik er als voedingsconsulente bij gekomen! Zelf studeerde ik Voedings- en Dieetkunde en deed ik er nog een postgraduaat Sportdiëtetiek bij. Heb je dus vragen omtrent voeding / voeding + sport ben je meer dan welkom bij mij!

Ik ben dan wel de go-to persoon bij Personal. voor alles omtrent voeding; ik sport zelf ook erg graag. Ik fitness, doe aan mountainbiken, wielrennen … The sky is the limit! Ik doe ook gewoon wat ik zelf graag doe. Dat lijkt mij echt key om iets vol te houden. F*ck wat anderen doen, doe maar gewoon lekker wat JIJ wilt doen. Dat doe ik alleszins ook en voor mij werkt het perfect!

Niet aan het sporten? Dan ben ik ofwel aan het genieten ofwel aan het bijscholen. Ik ben gek op bijleren en de drang naar nieuwe kennis stopt nooit. Enfin: toffe dingen doen, kan ik ook, hoor. Ik geniet (hard) van sushi en chocolade en je hoort mij al eens uitspraken doen als “wijn is fijn!”. Wie zei er dat voedingsconsulenten niet plezant kunnen zijn? Zever in pakjes!

Verder reis ik heel graag! Voorlopig is dat naar dromenland, zucht, maar hopelijk komt er gauw verandering in. Dat mag cityhoppen zijn of ongerepte natuur verkennen: het maakt me allemaal even blij. Thuis wissel ik af tussen rustige avondjes thuis en wat euh, wildere nachtjes met de vriendinnen op stap! Wijn is fijn, remember? ;)

Denk je dat ik een voedingscoach ben die bij jou past? Ik hoor jou graag (met je eigen wijn is fijn-slogan) komen op Marjolein@mpc-mechelen.be. Ik twijfel er niet aan dat we er samen voor kunnen zorgen dat je voedingsplannen op punt staan en dat je vooral gezond en gelukkig door het leven kunt. Lees: aan diëten doen we hier niet mee. 

Tot binnenkort?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x