Jacques Vanden Eede

"WAT GAAT GE DOEN, NIET TRAINEN?!"

Hello! Ik ben Jacques – Jacky voor de vriendjes – en ook ik behaalde een Masterdiploma LO & Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven. Leuven ligt me nog altijd nauw aan het hart dus: ik doe de overstap naar Mechelen met plezier, maar ik sta nog met één voet op het Ladeuzeplein, if you know what I mean. ;)

Ik ben niet je doorsnee trainer. Sure: ik kan heel mannelijk uit de hoek komen; mijn favoriete films zijn bv. alle Rocky-films! Ik ken ook alle (maar echt: álle) afleveringen van FC De Kampioenen uit mijn hoofd. Een goeie, vettige boys night out vind ik dé ideale ontspanavond. Dat gezegd zijnde, is mijn guilty pleasure dan weer iets helemaal anders: ik kan echt gáán op…wijvenschijven. En dan nog iets dat je misschien niet verwacht had: ik verzamel klokken. Jawel.

Wat doe ik nog zoal als ik niet op een vettige feestavond ben of klokken verzamel? Ik ben scheidsrechter, ik loop, ik fitness en ik lees graag. Een favorietje? “1984” van George Orwell vind ik persoonlijk een topper. Verder luister ik erg graag naar Equal Idiots (ja, #ikluisterbelgisch) en met Thibault Christiaensen zou ik met plezier eens op restaurant gaan. Hij is zeker ook welkom op een nachtje met de boys!

Als ik niet aan het werk of out on the town ben, ben ik thuis bij mijn twee katten. In de vakantie reis ik wel erg graag, liefst naar Schotland. Dat zal er deze zomer niet inzitten, maar ik berg de dromen niet op! Dan maar lekker in eigen land genieten, bv. in de Mamma Mia in Leuven! Ja, die voet staat echt nog stevig in Leuven, hé… Oeps.

Wat ben ik zeker niet aan het doen? Iets met Excel of PowerPoint, dat laat ik rustig allemaal aan mij voorbijgaan. Ik denk niet dat ik ongelukkig zal sterven later zonder die kennis. ;)

Zin om met mij als je Personal Trainer aan de slag te gaan? Je merkt: saai zal het nooit zijn. Ik heb er alleszins tonnen goesting in. Jij ook? Stuur me gerust een berichtje op Jacques@mpc-mechelen.be

Tot binnenkort?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x